12.5 C
Ηράκλειο
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Εσένα ποια είναι η Αλήθεια σου;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

spot_img
Πατήστε για επιπλέον :

Σε κάθε άρθρο μου κλείνω με μία φράση..

«Μην ξεχνάς η πραγματική ομορφιά είναι στη φωτεινή σου καρδιά»

και είναι κάτι που το νιώθω και το πιστεύω με όλο μου το είναι. Η τέχνη του μακιγιάζ είναι κάτι το μαγικό για εμένα, ασχολούμαι τα τελευταία 3 χρόνια και πάντα προσπαθώ και θα προσπαθώ να βελτιώνομαι να γίνομαι καλύτερη να προσφέρω αυτή την υπηρεσία σε όποιο άτομο με εμπιστεύεται το 1000% γιατί όλοι αυτό αξίζουμε σε όλα στη ζωή μας .

Αυτό που μου δίνει έμπνευση και με ωθεί για το παραπάνω κάθε φορά είναι η ευχαρίστηση στο πρόσωπο κάθε ατόμου που έχουμε συνεργαστεί.. γιατί είναι μια συνεργασία δύο ατόμων με ένα κοινό στόχο, ένα όμορφο αποτέλεσμα, γιατί η δουλειά μιας makeup artist ή κάθε ατόμου που ασχολείται με τον αισθητικό κόσμο είναι να αναδείξει την ομορφιά της καρδιάς του καθενός.

Όπως ακριβώς εξελίσσετε η ζωή έτσι εξελισσόμαστε και εμείς πάνω στο κομμάτι της δουλειάς μας και της ζωής μας γενικά. Ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξης και προώθησης είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα μέσο που έχει γίνει μέρος της ζωής μας σχεδόν την καθορίζει όταν το επιτρέψεις. Μέσο που προσφέρει αμέτρητες πληροφορίες που ο καθένας θα επιλέξει τι θα παρακολουθήσει, τι θα
δεχτεί και τι θα προσπεράσει. Είναι ένα μέσο που εμένα προσωπικά με βοήθησε κατά ένα μέρος να αυξηθούν οι κοπέλες που εμπιστεύτηκαν για τις όμορφες στιγμές της ζωής τους.. αλλά κατά ένα μέρος.

Αυτό που στην ουσία θέλω να πω είναι ότι ας μην δίνουμε και τόσο πολύ βάση… ωραία η διαφήμιση της δουλειάς, ωραία η επικοινωνία μέσο αυτού, ωραία τα φίλτρα στις φωτογραφίες αλλά πως ζει κάποιος όταν είναι σε έναν άλλο κόσμο συνεχώς;;… πως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου όταν συνεχώς του «φοράς» φίλτρα;;, πως διαφημίζεις-επικοινωνείς την δουλεία σου σωστά αν οι φωτογραφίες που ανεβάζεις είναι φουλ στην ωραιοποίηση;;

Ας διαφημίσουμε, επικοινωνήσουμε, δείξουμε την αλήθεια μας όχι μια συνεχόμενη τελειότητα σε μια ζωή που δεν πειράζει και να μην είναι τέλεια, γιατί πολύ απλά έτσι είναι η ζωή. Και θα μου πεις τώρα, Μαρία μου μιλάς εσύ που ασχολείσαι με το μακιγιάζ; Ναι θα σου μιλήσω γιατί δεν είμαι κατά στο να κάνεις κάτι ώστε να σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφος, πιο φρέσκος, πιο καλά με το εαυτό σου γενικά αλλά δεν πρέπει να χάνετε το μέτρο. Πλέον έχει χαθεί το μέτρο στο ψεύτικο, στο τέλειο. Να μην ξεχνάμε τι έχει αξία σε αυτή τη ζωή, αξία έχει η αγάπη, οι άνθρωποι μας. Να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που πραγματικά αγαπάς και όχι γιατί είναι στη μόδα και το κάνουν όλοι και όχι για να δείξεις ότι είσαι καλύτερος από τον άλλο και όχι για να μπεις σόνι και ντέ στο μάτι κάποιου, να κάνεις ότι μα ότι θέλεις αρκεί να το λέει η καρδούλα σου, για σένα και μόνο για σένα.

Γιατί η πραγματική ομορφιά είναι στην καρδιά… οτιδήποτε ψεύτικο πάντα χάνετε, ξεχνιέται δεν έχει αξία αυτό να το θυμάστε πάντα!!

Μπορεί το σημερινό άρθρο να μην ήταν μια ωδή στην ομορφιά αλλά ήταν ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Να είμαστε αληθινοί να αγαπάμε και να σεβόμαστε, αρχικά τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό θα μοιραστεί και γύρω μας. Και σας μιλάει ένα άτομο που έχει κάνει λάθη και προσπαθεί πάντα να μαθαίνει από αυτά, ένα άτομο που προσπαθεί πάντα να γίνετε καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Άλλα όλα αυτά δεν θα τα κατάφερνα αν δεν είχα τον άντρα μου που είναι η κινητήριος δύναμη μου και φυσικά δύο υπέροχους γονείς που μου έμαθαν την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη… όπως σας είπα αξία έχουν οι άνθρωποι μας αυτοί είναι η αλήθεια μας.

Και μην ξεχνάς!

Η πραγματική ομορφιά είναι στη φωτεινή σου καρδιά!!

Μαρία Κλάδου

facebook/Kladou Maria Make up artist

instagram/makeup_kladou.m

youtube/Maria Kladou Makeup Lover!!

#muakladoumaria

Δείτε όλα τα άρθρα της Μαρίας για την ομορφιά πατώντας ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ στο GoogleNews και στα Social

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img