Στο Μαϊάμι, στις 2 Ιανουαρίου έλαβε χώρα το περιστατικό, όπου ένας 27χρονος επιχείρησε να στραγγαλίσει μια γυναίκα που περίμενε το λεωφορείο.
Οι κάμερες ασφαλείας αποτύπωσαν καρέ-καρέ την στιγμή της επίθεσης, όπου όπως φαίνεται, ο άνδρας προσπαθεί να δέσει τα κορδόνια του, ενώ μία κοπέλα που βρίσκεται μπροστά του ασχολείται με το κινητό της περιμένοντας το λεωφορείο.
Στην πραγματικότητα, όμως ο άνδρας βγάζει τα κορδόνια από το παπούτσι του και στη συνέχεια έχοντας τα κορδόνια πλησιάζει την κοπέλα από πίσω και προσπαθεί να τη στραγγαλίσει. Η κοπέλα αντιστέκεται και μετά από μερικά δευτερόλεπτα πάλης ο άνδρας αρχίζει να χτυπάει το θύμα, μέχρι που εμφανίζεται ένας περαστικός.
Ο άνδρας προσπαθεί να ηρεμήσει τον δράστη και όταν βλέπει ότι δεν καταλαβαίνει τον ακινητοποιεί και σώζει την κοπέλα.